12 серпня 2021 р.

Казкове королівство Галини Малик

 "Для того, щоб писати для дітей, треба просто бути щасливою людиною... 

Адже звідки, як не з себе, можна дістати весь той прекрасний казковий світ, якого в реальності не існує?!"

"...мій головний орієнтир-мірило - це моє дитинство, я стрибаю туди, там мені все зрозуміло, все ясно, все яскраво..."

Галина Малик

12 серпня відзначає ювілей прекрасна письменниця, поетеса, драматург, перекладач та видавець, лауреат літературної премії імені Лесі Українки - Галина Миколаївна Малик.

Надзвичайно добрі, веселі та повчальні, сповнені  дивовижними пригодами твори дуже подобаються дітям і відомі малечі багатьох країн світу.

Не одне покоління юних читачів захоплюється чудовими творами письменниці.

Читайте в нашій бібліотеці!

Вуйко Йой і Лишиня

Події у цій казковій повісті розгортаються не у вигаданих світах, а в рідному письменниці Закарпатті. Реальний світ постає зі сторінок книги насправді казковим, сповненим неймовірною красою та гармонією. Казки мудрого Йойя навчать кращим людським рисам, а веселі пригоди казкових героїв - цінувати і любити дружбу.

Вуйко Йой і Страшна Велика Кука

Книга про вже знайомого вуйка Йойя з дуже цікавими героями, закарпатським колоритом, почуттям гумору, добра й позитиву. Персонажі книги вигадали Куку. Що з цього вийшло - читайте в цій чудовій казковій історії.

Злочинці з паралельного світу

Кожна сторінка цієї книги сповнена атмосферою людяності і любові. Як прагнуть головні герої до справедливості! Ця книга триматиме вас у постійній напрузі. Чим можуть закінчитися поневіряння безпритульного хлопчика Хроні? Дізнаєтесь, коли прочитаєте!

Мандри та подвиги лицаря Горчика

У книзі на вас чекають дивовижні пригоди відважного лицаря Горчика - маленького, худенького, сором'язливого хлопчика, але який дуже кмітливий і винахідливий. Він здобув славу переможця Змія Горинича і разом зі своїми друзями продовжує здійснювати подвиги. Читайте про них на сторінках цієї неймовірно цікавої книги.

Незвичайні пригоди Алі

Дуже цікава своїми подіями та героями, захоплива, надзвичайно добра та повчальна історія. Ця чудова трилогія про пригоди маленької Алі навчить доводити справи до кінця вчасно, вірити у свої сили й можливості, навіть коли не вірить ніхто.

ЧИТАЙТЕ З НАСОЛОДОЮ! 


Немає коментарів:

Дописати коментар