13 травня 2024 р.

Книжкові новинки у бібліотеці

 Нові книги у бібліотеці!

Андрусяк, І. Звірські вірші. - Харків: ВД "Школа", 2022. - 80с. : іл.


 До збірки поезій Івана Андрусяка — відомого автора поетичних і прозових творів для дітей — увійшли трохи пустотливі, іноді задумливі, часто веселі, не зрідка повчальні та неодмінно по-справжньому звірські вірші. Тут маленькі читачі зустрінуться з незвичайною чупакаброю і родиною бабаїв, дізнаються, як дружити з бегемотом, та помандрують звірячою абеткою, де на кожну букву припадає свій звір. 

 


Бойко, Г. Кумедні вірші. - Харків: ВД "Школа", 2023. - 80с. іл.


У цій книжці зібрано найкращі вірші поета: веселинки, скоромовки-спотиканки, загадки й дотепні вірші. Кожен із творів є ніби подарунком від автора маленькому читачеві — так легко вони читаються й запам’ятовуються, а веселий гумор дарує малюкам чудовий настрій. Цікаві, дотепні, зворушливі вірші втілюють щиру любов до дітей, справжнє розуміння їхніх інтересів, почуттів та переживань.



Демченко, О. Країна Замазурія. - Харків: Ранок, 2020. - 24 с.


Немає кращого вихователя і психолога, ніж якісна дитяча література! Покоління за поколінням зростали на її чудових зразках. Ця книга сприятиме гармонійному розвитку вашої дитини,  допоможе  навчитися добру, позбавитися зайвих страхів, шкідливих звичок, розвинути чуйність і доброзичливість.



Дерманський, С. Малим дітям про все на світі. - Харків: ВД "Школа", 2023. - 160 с. : іл.


У своєму «фірмовому» стилі Сашко Дерманський невимушено й цікаво, зрозуміло й захопливо відповідає на численні запитання маленьких чомучок: куди поспішають струмки, де народжується грім, звідки взявся метелик, куди зникають калюжі — та багато-багато інших. Книга подарує дорослим і малечі приємний час теплого родинного спілкування, збагатить уявлення дітей про довкілля і навчить їх ставитися до всіх і всього з любов’ю та розумінням.



Керролл, Л. Аліса в Задзеркаллі. - Київ: ТОВ "АРТ НЕЙШН", 2018. - 144 с.: іл.


Знаменита казкова історія англійського письменника й математика Льюїса Керолла про пригоди дівчинки Аліси в чарівній країні Задзеркалля. У перекладі з англійської мови вдало й точно передано зміст і гру слів цієї надзвичайно цікавої та мудрої казки з силою-силенною кумедних нісенітниць і парадоксів.



Улюблені вірші. - Київ: А-БА- БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2017. - 105 с. : іл., ноти.


Улюблені вірші» — одна з найуспішніших книжок «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ», книга, яка постійно оновлюється новими малюнками й доповнюється новими віршами — найкоштовнішими взірцями класичної та сучасної української поезії, а також майстерними перекладами популярних віршів зарубіжної класики.



Чернінька, Ю. Лицар Смарагдієвого ордену. - Київ: Видавнича група КМ - БУКС, 2021. - 224 с. : іл.


Це третя книжка з серії про пригоди хлопчика Ярослава.

Серйозний збій у міжсвітовій системі координат спричинив до утворення на перетині славетних рік — Дніпра й Тисорії загадкового Порталу, в якому мимоволі почали пропадати жителі Києва й Люмберна. Щоб усунути причину збою, треба проникнути в загадковий світ невідомого Дніпроленду й поновити порядок між світами. Зробити це до снаги тільки Лицареві Смарагдієвого ордену. Нова історія не обійдеться без улюбленця всіх читачів серії котика Вовка-Славка. А ще з'явиться нова птахогероїня.

Отож, пригоди тривають!





Немає коментарів:

Дописати коментар