9 серпня 2023 р.

Лови нові сюрпризи в твоїх улюблених журналах

Усі знають, що у нашій бібліотеці величезний вибір книг, але як щодо журналів?

Періодичні видання для дітей є не менш цікавими. Вони дуже яскраві та динамічні, бо кожна сторінка - це якась цікавинка. Ігри, лабіринти, орігамі, загадки, оповідання та багато іншого - все це є на сторінках дитячих журналів.


Наприклад, Журнал «Колобочок» містить різноманітні матеріали, спрямовані на розвиток пізнавальних, творчих здібностей у дітей. У ньому публікуються як відомі українські дитячі письменники, так і місцеві автори, а також молоді автори-початківці та дописувачі з різних регіонів нашої держави і члени редколегії. Журнал багато й гарно ілюстрований. Щономера у ньому, крім тематичних матеріалів до різноманітних державних та народних свят і пам’ятних дат, друкуються казки, вірші, лічилки, загадки, сторінка англійської мови, вміщуються цікаві ігрові завдання, кросворди, саморобки з паперу, розмальовки тощо.





Журнал із рукоділля для сучасних українських дівчаток від 7-13 років. Навчить виготовляти іграшки, сувеніри, прикраси та подарунки з різних матеріалів. А ще - роби- мо ляльки власноруч! Корисні поради дівчаткам вдома і на дачі. Зрозумілі майстер-класи допоможуть опану- вати основи шиття, вишивки, плетіння та інших технік рукоділля. Видання покаже юним майстриням красу народного декоративного мистецтва, розкриє символіку орнаменту і візерунка з усіх регіонів України.








Журнал «СМАЙЛИК» також зібрав все найцікавіше, повчальне і яскраве та щомісяця радує наших маленьких читачів. 

Цікаві ГОЛОВОЛОМКИ і КРОСВОРДИ - це чудова альтернатива іграм у смартфоні.

ШИФРОВКИ та ЛАБІРИНТИ допоможуть юним читачам відчути себе таємними агентами.









І це лише маленька частинка того величезного журнального скарбу, який є у бібліотеці! Чекаємо Вас!



Немає коментарів:

Дописати коментар