26 жовтня 2020 р.

Жовтень 1944: Україна вільна від нацистської окупації



СЛАВА ГЕРОЯМ, 

        ЯКІ НАБЛИЖАЛИ ДЕНЬ ЗВІЛЬНЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКОЇ ОКУПАЦІЇ!

«Міфи про війну колишню стали зброєю у війні теперішній, тому їх розвінчання важливе, щоб зрозуміти, як було насправді, побачити справжнє обличчя однієї з найбільших трагедій у нашій історії»

Володимир В’ятрович

В ці останні дні жовтня далекого 1944 йшли запеклі бої за звільнення України від нацистської окупації. Страшна війна, яка залишила кривавий слід в кожній українській родині. Ті, хто пройшов це пекло і вижив, не розповідали правду навіть своїм рідним. І сьогодні, через 75 років після завершення Другої світової війни ми не дізналися правди. І досі продовжують існувати міфи, створені «палкими» пропагандистами СРСР.

Книга «ВІЙНА І МІФ. НЕВІДОМА ДРУГА СВІТОВА» відкриє вам справжнє обличчя трагедії. В цій книзі містяться 50 міфів про війну та їх спростування, 50 сюжетів від 15 авторів. Це результат довготривалих досліджень українських істориків. На сторінках книги ви дізнаєтесь про місце України в цій війні, правду про початок війни та про те, хто насправді підірвав Дніпро ГЕС у Запоріжжі, Хрещатик та Успенський собор у Києві, правду про участь у Другій світовій кримських татар, про матч смерті у Києві, якого не було, про роль відважних жінок у Другій світовій. В книзі зібрані найбільш поширені міфи про війну, насправді, як стверджують історики, їх набагато більше.

         

  





ДІЗНАЙТЕСЯ ПРАВДУ!

ПРОЧИТАЙТЕ ЦЮ КНИГУ В НАШІЙ БІБЛІОТЕЦІ!

ЦЕ ВАЖЛИВО ДЛЯ РОЗУМІННЯ НАШОГО МИНУЛОГО, А ТАКОЖ

 СЬОГОДЕННЯ!





Немає коментарів:

Дописати коментар