15 жовтня 2021 р.

Україна звитяжна

 Віртуальна виставка майстра історичного та батального живопису – Андрія Серебрякова

Історія України - головна і улюблена тема творчості відомого художника, доброго друга нашої бібліотеки - Андрія Серебрякова. Художник глибоко переймається долею свого народу, на найвищому професійному рівні передає сюжети із давнини та сучасності. 

Гетьман Петро Конашевич-Сагайдачний у битві під Хотином 1621 рік.
Герої Берестечка. Останій бій. 1651 рік. 
Козацька навала.




Уміння звернутися до досвіду минулого, врахувати його уроки - запорука правильного розуміння процесів, що відбуваються в сьогоденні, а також обов'язкова умова успішного розвитку в майбутньому.

Схиляємо голову і віддаємо шану українським Героям, що у різні часи нашої Великої історії незламно боролися за визволення рідної землі. Знаємо, що пам’ять про кожного воїна житиме у наших серцях вічно, а біль від утрати кожного людського життя для нашого народу розділять і майбутні покоління. Роботи Андрія Серебрякова слугують гуртуванню та єднанню української нації у боротьбі з агресором, який зазіхає на нашу землю і нашу Незалежність.

  Крути. 1918 рік. 
Рейд. Спекотне літо 2014 року.
 

Андрій Серебряков

Нехай болючі уроки історії додають нам мудрості й сили духу, а Перемога лишається символом національної гордості, військової слави й доблесті українського народу, навіки вписаним у 
Героїчний літопис нашої Батьківщини. 

Немає коментарів:

Дописати коментар