6 листопада 2023 р.

Майстер-клас з малювання «Лісовий їжачок»

У нашій бібліотеці сьогодні відбувся надзвичайно яскравий та творчий майстер-клас для наших маленьких відвідувачів! Діти взялися за пензлі та фарби, щоб створити неймовірних та симпатичних їжаків. 🎨🦔


Малювання - це завжди магія, але коли ми малюємо їжака, ця магія стає ще чарівнішою. Діти вже знали, які деталі потрібно враховувати: колючі голки, ніс, великі очі та милі лапки. І кожен малюнок виявився неповторним та особливим.

Під час цього заходу ми бачили, як діти розкривають свою творчість та фантазію. Вони обирали власні кольори, нюанси та деталі, щоб зробити свого їжака особливим. Малюнки були наповнені емоціями та відображали неймовірну радість дітей від процесу створення.

Наш майстер-клас не тільки вчив малювати, але й надихав на творчість та сприяв розвитку уяви. Діти обмінювалися ідеями, допомагали одне одному та вчилися дотримувати інструкцій. Малювання їжаків стало чудовою нагодою для співпраці та розвитку дружніх відносин.







Ми були свідками створення чарівних малюнків, кожен з яких виражав особливу душу і індивідуальність свого молодого автора. Ми впевнені, що ці яскраві їжаки стануть незабутнім сувеніром та пам'яткою від цього чудового дня в бібліотеці. 🎨🦔🌟 

Немає коментарів:

Дописати коментар