21 листопада 2020 р.

НАВІКИ СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА НА ВІКИ!


21 листопада – День Гідності та Свободи

Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу.

Слава мужнім патріотам, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України.

На сторінках багатьох видань закарбовано цей надзвичайно важливий період нашої історії. Найменшим читачам про події зими 2013-2014 рр. розповідає книга української художниці та письменниці Христини Лукащук «Казка про Майдан» із символічними малюнками авторки. Книга «говорить» з дітьми, які все бачать, розуміють і по-своєму сприймають, про складні речі у міфологічному ключі. Велика частина тексту присвячена легенді про розквіт українського народу, про багатства нашої землі і міцність духу. Авторка книги впевнена, що з дітьми треба говорити чесно та відкрито про сучасну ситуацію в Україні.

 Лукащук, Х. Казка про Майдан/Христина Лукащук. - Львів:Видавництво Старого Лева, 2014. - 36с.


«Дитина, дивлячись на такі зображення, залучає фантазію і може домислювати, якщо дати повністю промальоване зображення, для дитини це буде не цікаво, виникнуть певні рамки. Я намагалася не ставити таких рамок».
                                                      Христина Лукащук

Читайте книгу «Казка про Майдан», яка допоможе вашій дитині осягнути  глобальні зміни, що відбулись та відбуваються в нашій країні!


Немає коментарів:

Дописати коментар