31 грудня 2023 р.

Фотовиставка " Зимова казка"

 У камерному просторі нашої бібліотеки розгортається фотовиставка "ЗИМОВА КАЗКА" арт фотографа  ОЛЕНИ ХОМЕНКО, яка входить в ТОП 50 кращих фотографів Києва, в ТОП 50 дитячих серій світу Міжнародного конкурсу "35 Аwards 2021", к.т.н., викладача фотографії.

Ця фотовиставка переносить кожного відвідувача у вир гармонії зимової краси. Крізь об'єктив фотокамери утілено неймовірну атмосферу зимового сезону, що розкривається в кожній деталі представлених фотографій.


Тут ви знайдете спокій та магію холодних вітрів, що розносять крижану прохолоду. Кожен кадр відображає відтінки білого, граючи з теплотою світла та тихою гармонією зимового світу.

Фотографиня зуміла увібрати у свої кадри те, що часом минає непомітно – зимову мелодію під назвою "тиша". 


Кожна фотографія - це окремий світ, де кожна деталь запрошує вас зануритися в атмосферу зимової казки.




Бібліотечна фотовиставка, що проймає наших відвідувачів, не лише розкриває природну красу зими, а й показує її в контексті людських емоцій та взаємодії.

Кожна фотографія з людьми на цій виставці - це погляд на зимову атмосферу через призму спілкування, тепла та спільного часу, проведеного разом. Вони запрошують нас в мить, де снігопад та мороз не заважають людям насолоджуватися кожною хвилиною.

Ці кадри переносять нас у світ ігор на снігу, сміху під час засніжених прогулянок, тепла обійм та теплої чашки гарячого чаю, які освіжають морозні ранки.

Олена Хоменко вміло зафіксувала миті, де зимова краса поєднується із радістю та щастям людських відносин. Ці зображення є втіленням тепла та спокою, що існують у зимовому світі навіть серед найхолодніших днів.






 Запрошуємо у бібліотеку переглянути неймовірні фото арт фотографа
Олени Хоменко.

Виставка експонується до 01.02.2024 року. 



Немає коментарів:

Дописати коментар