4 травня 2023 р.

Зустріч з дитячим письменником Сашком Дерманським

 

Сьогодні відбувся незабутній захід - зустріч дітей початкових класів з відомим письменником Сашком Дерманським. Ця подія стала надзвичайною можливістю для читачів з 187 школи не лише поспілкуватися з улюбленим автором, а й дізнатися багато нового про творчий процес, літературні секрети та натхнення.

Від першого моменту наші читачі виражали свою незрівнянну радість, випромінюючи яскраві посмішки та непідданне захоплення. 

Сашко Дерманський поділився своїм досвідом та творчими цікавинками з маленькими прихильниками. Він розповідав про свою власну подорож у світ літератури, розкриваючи таємниці створення захоплюючих історій та цікавих персонажів.

Діти слухали з великою увагою, а їхні очі буквально сяяли від захвату. Вони не тільки зазнайомилися з процесом написання книг, але також дізналися про різні літературні таємниці, які письменник використовує для створення ефектних сюжетів та живих образів.

Потім була вільна дискусія, в ході якої діти задавали питання письменникові. Вони цікавилися про його улюблені книжки у дитинстві, джерела натхнення та способи працювати над сюжетом.

Учні підготували неймовірний сюрприз для Сашка Дерманського - театралізовану сценку за сюжетом однієї з його книг😍


Ця зустріч стала надзвичайною нагодою для дітей поглибитися у світ літератури, розвинути свою творчість та набути нових знань. Вона спонукала їх мріяти та вірити у свої сили.

І, можливо, саме наша бібліотека стане початком кар'єри майбутніх письменників, які, одного дня, будуть інспірувати і розповідати свої неповторні історії світу.🌺



Немає коментарів:

Дописати коментар