6 травня 2023 р.

Зустріч з поетесою Наталкою Поклад




Неймовірна зустріч з відомою українською поетесою Наталкою Поклад стала незабутньою подією для школярів 60 школи. Вона відбулася в сонячний весняний  день у актовій залі школи, де зібралися діти молодшого шкільного віку, щоб поспілкуватися з поетесою і почути прекрасні вірші з її книжок.

Зустріч розпочалася з вітання Наталії Поклад та ознайомлення з її творами, які є у шкільній програмі, та з іншими. Діти знають її книжки та з радістю вигукували назви своїх улюблених віршів, а ті, хто ще не мав змоги ознайомитися з творчістю поетеси, чекали з нетерпінням на нові емоцї. 


Наталка Поклад - чарівна та тепла творча людина. Вона поділилась своїм досвідом та натхненням зі своїми маленькими шанувальниками. Вона розповідала про свої дитячі роки, про те, яким було її перше знайомство з літературою, і як саме вона почала писати свої перші напрацювання. Діти слухали її із захопленням, ставили запитання і висловлювали свої враження.

Юні читачі підготували приємний сюрприз та декламували вірші поетеси. Наталка Поклад була у захваті, а діти раділи від щирого серця🌺

Немає коментарів:

Дописати коментар